Українці зобов'язані щомісяця передавати актуальні показники газового лічильника, адже від цього залежить нарахування у платіжках. Попри простоту процедури, часом можна припуститися помилки. Що робити у таких випадках, розповіли фахівці Львівської філії "Газмережі".

Українцям регулярно нагадують про важливість своєчасної передачі показників лічильника. Процедура проста і займає кілька хвилин часу, але часом поспіхом або через неуважність можна припуститися помилки в числах.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

"Якщо ж трапилося так, що споживач подав показання, а згодом зрозумів, що припустився помилки у цифрах - не біда, їх можна відкоригувати", - зазначили газовики.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Як виправити помилкові показники:

  • фотографуємо показання лічильника;
  • підтверджуємо актуальну дату - поруч із лічильником можна сфотографувати чек із магазину, свіжу газету або вибрати у налаштуваннях відображення дати на фото;
  • знімок відправляємо на адресу електронної пошти контакт-центр області, вказавши в темі листа "Для корекції показань".

Також у тексті листа необхідно вказати номер особового рахунку, щоб фахівці могли ідентифікувати споживача та успішно виправити дані.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям масово не зараховують плату за доставку газу: "Газмережі" попередили споживачів.

Також наш портал інформував, від збільшених платіжок до аварії: газовики попередили про наслідки популярного порушення.

Крім того, ми писали, "Неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу.