Деяким внутрішньо переміщеним українцям продовжать виплати грошової допомоги. Про це заявила Ірина Верещук, повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

ВПО мають право на грошову допомогу у розмірі 3000 гривень для дітей й осіб з інвалідністю та 2000 гривень для всіх інших категорій. Ці виплати призначають на шість місяців, але для вразливих категорій можуть продовжуватися на ще один період.

Допомога ВПО, скріншот: YouTube
Допомога ВПО, скріншот: YouTube

Так, до списку вразливих категорій ВПО планують додати сім'ї з малолітніми дітьми, які проживають у регіонах, де не працюють дитячі садки. У таких умовах мами не можуть вийти на роботу, тому потребують підтримки держави.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Зокрема, я пропоную продовжити такі виплати родинам переселенців із малолітніми дітьми у регіонах, де не працюють дитячі садочки. Маємо підтримати наших людей, які потрапили у складні життєві обставини внаслідок збройної агресії", - заявила Ірина Верещук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв до 45 000 гривень на руки: українцям допоможуть стати на ноги, хто може отримати допомогу.

Також наш портал інформував, щонайменше 10 800 гривень: українцям зарахують на карти нову допомогу, хто і як може оформити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, допомога для ВПО: які зміни у виплатах очікують українців до кінця цього року.