На офіційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області повідомили про важливе нововведення.

Субсидія на комунальні послуги надається громадянам на опалювальний та неопалювальний сезон. Ця виплата дасть змогу частково покрити витрати на комунальні послуги.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

В ПФУ повідомили, що зараз українці зможуть не лише дізнатися про отримання житлової субсидії, а й відслідковувати деякі зміни в інформації.

"Перевіряйте інформацію про призначені субсидії та пільги на вебпорталі ПФУ". зазначають в відомстві

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На веб-порталі Пенсійного фонду отримувачам виплат, надано можливість перевірки інформації про надані субсидії та виплат.

В особистому кабінеті на порталі е-послуг, інформацію потрібно перевіряти в двох розділах: "Моя субсидія" та "Мої пільги". Розділ куди потрібно заходити, залежить від виду виплат, які ви оформлювали.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Отримувачі субсидії можуть перевірити наступне:

1) місяць та рік останнього нарахування субсидії

2) нараховану суму

3) рішення ПФУ про надання або відмову в субсидії

Тепер про все можна дізнатися максимально швидко, не виходячи з дому. Окрім цього, фахівці ПФУ нагадали як можна подати заяву на оформлення житлової субсидії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у вас є 3 місяці на звернення: пенсіонерам розповіли про те, як не втратити виплати

Раніше портал Знай інформував, уріжуть виплати замість обіцяного підвищення: українці можуть втратити до 50% пенсії - кому приготуватися

Також наш портал повідомляв, немає грошей на комуналку? Українцям підказали, як вибратися з "боргової ями", ще й субсидію отримати