Компанія Yasno займається постачанням світла та газу для українців. Наразі вони обслуговують мільйони споживачів.

Серед клієнтів компанії і люди, які змушені були покинути власні домівки через повномасштабне вторгнення. Тому на цей випадок в компанії опублікували алгоритм дій як погасити борг на окупованих територіях. Ця публікація не на жарт розізлила українців та викликала багато запитань. Одна з клієнток компанії стверджує, що борг погасила, але він міфічним чином знову й знову з'являється в платіжці.

"Чому Yasno продовжує кожного місяця нараховувати мені який міфічний борг?" клієнтка компанії

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

Раніше жінці відключили електроенергію за несплату, але за її словами борг був погашений. Назад послуги клієнтка не підключала, адже вся родина знаходиться в евакуації. Але це не завадило нарахуванню незрозумілого боргу. За словами обуреної жінки лічильник давно відключений, тому сенсу передавати показники немає.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Думаєте в мене нема інших проблем у чужій країні, як передавати вам кожного місяця ті ж самі показання лічильника (коли він давно відключений)?"

На скаргу жінки відповіли представники компанії. Там запевнили, що хочуть розібратися в ситуації та попросили надати інформацію, необхідну для перевірки.

Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук

Відповідь Ясно. Фото: скрін Фейсбук
Відповідь Ясно. Фото: скрін Фейсбук
Відповідь Ясно. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, від платіжок буде вже не так страшно: як ефективно заощадити на воді, прості поради

Раніше портал Знай інформував, щоб не втратити гроші і не потрапити в борги: газовики нагадали про важливу деталь

Також наш портал повідомляв, "Який рахунок?": у "Нафтогазі" пояснили, як виправити проблему з платіжками у "Приват24"