Українці платять за спожитий газ та розподіл окремими платіжками. Але при оплаті кожної потрібно враховувати особливості.

Після приєднання ряду регіонів до газопостачальної компанії "Нафтогаз", у споживачів змінилися компанії, які відповідають за розподіл газу. В зв'язку з цим виникає багато плутанини з нарахуванням, переплатою, боргами та оплатою. В деяких випадках, платежі українців складно ідентифікувати й тому час на обробку сплати послуг збільшується.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

На офіційній сторінці газорозподільчої компанії Вінницька філія "Газмережі", з'явилося оголошення для споживачів. Представники компанії закликали вказувати номер особового рахунку при розрвахунку за послуги. Це потрібно робити обов'язково, щоб вашу оплату змогли швидше ідентифікувати. З утворенням філії особові рахунки споживачів не змінилися. Вони 10-значні та починаються з цифр, індивідуальних для кожного регіону. Щоб дізнатися номер особового рахунку, можна подивитися на дані платіжок від попередньої або нової компанії з розподілу газу.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Послуги з розподілу газу необхідно сплатити до 20 числа поточного місяця. Оплата проводиться за поточний місяць - жовтень (з початку місяця до 20 числа). Тариф на послуги з розподілу блакитного палива після переходу до іншої компанії залишився незмінним.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників

Раніше портал Знай інформував, встигнути до 20 жовтня: газовики зробили важливе оголошення

Також наш портал повідомляв, субсидії для ВПО: фахівці Пенсійного фонду нагадали про важливі нюанси