Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які з великою відповідальністю стежать за змінами у своїх платіжках по комуналці, є дуже важливі новини. Справа в тому, що деякі побутові споживачі блакитного палива досі не можуть розібратися, на який саме рахунок їм необхідно платити за транспортування газу.

Часто подібна проблема виникає у користувачів банкінгу "Приват24". У споживачів є важливе питання з уточненням - потрібно вказувати код із 10-ма, або 9-ма цифрами.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці компанії "Нафтогаз".

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Один із клієнтів компанії поставив важливе питання: "Шановна компанія "Нафтогаз"! Я оплачую послуги через банкінг Приват24. За транспортування газу, у призначенні платежу, яким має бути особовий рахунок платника? Той, за яким платили, наприклад, на АТ Миколаївгаз ти значний, або 9-ти значний, за яким платимо за використаний газ "Нафтогазу"?

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Представники компанії надали свою відповідь, і заявили, що починаючи з 1 жовтня 2023 року, новим оператором з розподілу газу на території Миколаївської області стала "Миколаївська філія компанії Газсеті".

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Тому з 1 жовтня 2023 р. оплату за послуги розподілу необхідно проводити за новими реквізитами, однак за тим же особовим рахунком та тарифом. Якщо у Вас залишився борг перед АТ "Миколаївгаз" за розподіл газу до 30.09.2023 р., його потрібно погасити за старими реквізитами.

Щоб повернути переплату, що залишилася перед АТ "Миколаївгаз", власнику особового рахунку необхідно звернутися до найближчого центру обслуговування споживачів за місцем проживання для подання письмової заяви.

Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Нафтогаз", скріншот: Facebook

З собою треба мати квитанції про оплату, копію паспорта або ID картки, ідентифікаційний код платника податків та довідку з банку про реквізити для зарахування коштів.

Нагадаємо, у "Київводоканалі" розкрили правду про якість води у столиці.

Раніше повідомлялося, що займався сексом біля церкви – отримав штраф: суд покарав львів'янина за любов до незвичайних місць.

Також, "Шахраї та злодії": "Нафтогаз" зробив українцю "сюрприз" - зайві куби газу в платіжці.