У "Нафтогазі" розповіли, як українці можуть отримати паперову квитанцію, яка є необхідною для оформлення житлової субсидії. Важливою інструкцією зі споживачами поділилися на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

До "Нафтогазу" звернулася українка, яка постала перед труднощами при отриманні квитанції для субсидії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Доброго дня, мені для субсидії потрібна квитанція, як мені це зробити? У месенджері важко щось дізнатися через ваш чат", - написала клієнтка.

Фахівці "Нафтогазу" відповіли, що зробити це споживач може лише кілька натискань через чат-бот.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Якщо, Ви бажаєте сформувати рахунки для сплати, то Ви це можете зробити у нашому чат-боті GASUA у Вайбер, Телеграм та месенджер Фейсбук. Для того, щоб завантажити рахунок необхідно у головному меню чат-боту обрати розділ "Мій рахунок", "Завантажити рахунок", файл завантажиться автоматично", - розповіли в компанії.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Крім того, клієнтам "Нафтогазу" доступні інші способи отримання документа, зокрема через:

  • особистий кабінет my.gas.ua: перейти до розділу "Історія розрахунків" та вибрати потрібний рік і місяць, а потім натиснути "Отримати рахунок";
  • роздрукувати через термінали EasyPay.

Як отримати квитанцію для субсидії. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Як отримати квитанцію для субсидії. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти".

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.