У "Київводоканалі" зробили важливу заяву для споживачів, які накопичили борги за послуги водопостачання. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці підприємства у соцмережі Facebook.

"Київводоканал" заявив, що деякі споживачі нагромадили борги за послуги водопостачання. До таких клієнтів ставляться з розумінням, адже через війну багато хто втратив доходи, тому їм дають шанс "розгребти" борги частинами.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

"У деяких споживачів з різних причин, у тому числі і через війну, може виникати заборгованість. Ми завжди відкриті до співпраці, навіть із споживачами, які заборгували нам дуже суттєві суми. Зокрема, ми пропонуємо реструктуризувати борг, розбивши його на щомісячні". платежі на зручний для вас термін", - йдеться у повідомленні.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Які документи необхідні?

  • Паспорт власника/всіх співвласників житла;
  • Картка платника податків власника/всіх співвласників житла;
  • документ, що підтверджує право власності на житло;
  • Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
  • Для неприватизованих квартир – завірена копія ордера на житлове приміщення.

Раніше портал Знай повідомляв, до 50 гривень за куб газу: експерт розповів, якими можуть бути нові тарифи на комунальні послуги.

Також наш портал інформував, що в ДТЕК назвали головну причину, яка може залишити українців без світла: "Можна не зберегти все те, що ми зробили".

Крім того, ми писали, не гайте часу: експерт розповів, що має зробити кожен українець до опалювального сезону.