Клієнти Monobank мають можливість придбати спеціальну кобрендингову карту, яка дає доступ до ексклюзивних знижок у супермаркетах АТБ. Як її оформити, розповіли у пресслужбі фінустанови у соціальній мережі facebook.

Українці можуть отримати як пластикову картку MONO-АТБ, так і віртуальну. У першому випадку її можна придбати в супермаркетах АТБ за ціною 50 гривень. У банку наголошують, що ця сума повертається на рахунок після активації картки у додатку monobank.

Monobank. Фото скріншот з Youtube
Monobank. Фото скріншот з Youtube

Для оформлення електронної версії карти знижок, необхідно увійти в додаток monobank і дотримуватися простої інструкції, якою поділилися фахівці фінустанови.

"Щоб відкрити віртуальну карту MONO-АТБ, зайдіть у додаток і на головному екрані під балансом у виписці за операціями знайдіть операцію в ТТ АТБ та натисніть на неї. Виберіть "Відкрити карту MONO-АТБ" та дотримуйтесь інструкцій на екрані", - йдеться в повідомленні банку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Супермаркет "АТБ", фото: znaj.ua
Супермаркет "АТБ", фото: znaj.ua

Слід нагадати, що картка MONO-АТБ дає змогу отримати від 5% до 45% знижки на більш ніж 700 товарів (позначені червоними цінниками).

Як отримати карту знижок. Фото: скрін facebook.com/monobank.ua
Як отримати карту знижок. Фото: скрін facebook.com/monobank.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці з картами Monobank зможуть заощадити на послугах "Укрпошти": як отримати знижку.

Також наш портал інформував, ПриватБанк повертатиме гроші за проїзд у поїздах, автобусах та навіть таксі: як заощадити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що в "Ощадбанку" відмовляються приймати комунальні платежі без купівлі страховки: що робити клієнта.