Клієнти ПриватБанку можуть відчутно заощадити на купівлі квитків на поїзд, автобус чи літак, а також на таксі. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Українцям повертатимуть частину грошей витрачених на транспорт. Щоб почати економити, потрібно бути клієнтом ПриватБанку та бути власником преміальної гривневої картки World Elite із пакета Premium MAX.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Повернення 7% від суми купівлі квитків на транспорт (літак, поїзд, автобус) та оплати таксі, але не більше 500 грн за одну транзакцію та не більше 2 000 грн на місяць на одного клієнта", - йдеться у повідомленні.

Потяг, фото Укрзалізниця
Потяг, фото Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Перш ніж почати отримувати кешбек, потрібно зареєструватися за цим посиланням. Після цього можна оплачувати послуги перевізників та отримувати частину грошей назад.

"Виплачені банком кошти можуть розглядатися як додаткові доходи для пенсіонерів або громадян, які перебувають на обліку у центрі зайнятості. Також особи, які перебувають на державній службі, не мають права отримувати додаткові доходи", - попередили у ПриватБанку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Також наш портал інформував, клієнт "Привату" недорахувався круглої суми, куди поділися гроші невідомо: "Банк не володіє інформацією".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, розірвали контракт і залишили без заощаджень: клієнтка "ПриватБанку" поскаржилася, що ніяк не може відновити рахунок.