Багато українців встановлюють двозонні лічильники з метою заощадити, адже платіжки нараховуються за двома тарифами – денним та нічним, що на 50% менше. Втім, не у всіх виходить платити менше. З відповідною скаргою до YASNO звернулася клієнтка.

Українка заявила, що придбала двозонний лічильник, проте після встановлення виявила, що тарифікація ведеться, як і раніше – за одним тарифом.

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube
Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

"Встановила двозонний лічильник купивши послугу Розумний Вват. Це було понад 3 роки тому. Київ. Платежі по двозонному лічильнику не перерахували. Двічі подавала заявку по телефону – жодної реакції", - поділилася клієнтка.

Електролічильник. Фото: YouTube
Електролічильник. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Жінка обурилася тим, що замість обіцяної економії зазнала лише додаткових витрат на покупку пристрою і дуже розчарувалася.

"Навіщо тоді я купувала і встановлювала двозонний лічильник, щоб так само платити за однозонним тарифом? Обіцяєте одне, а за фактом виходить, що все залишилося без змін. Крім витрат на новий лічильник і кілька ламп економок, які йшли в наборі Розумний Вват", - поскаржилася українка.

Двохзонний лічильник. Фото: скрін facebook.com/yasno
Двохзонний лічильник. Фото: скрін facebook.com/yasno

Раніше портал Знай повідомляв, українців закликали перевірити лічильники холодної та гарячої води: щоб не прийшли "космічні" платіжки.

Також наш портал інформував, здирають удвічі більше грошей: українці в люті через те, що YASNO завищує суми у платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, менше споживаємо, але суми у платіжках не змінюються? Кому насправді вигідна економія українців на комуналці.