Українці з картами Monobank зможуть суттєво заощаджувати на вартості послуг "Укрпошти". Що потрібно для отримання знижки, повідомляється на офіційній сторінці поштового оператора у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" та Monobank запустили спільну акцію. Так, починаючи з 20 вересня, клієнти банку зможуть платити за послуги доставки на 25% менше. Все що необхідно зробити – розрахуватися за послуги карткою і знижка буде нарахуватися автоматично.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"При отриманні розрахуйтеся за доставку карткою monobank від Visa – ми автоматично мінуснемо 25% від її вартості. Немає такої платіжної картки? Замовте у додатку monobank – отримайте у відділенні Укрпошти", - йдеться у повідомленні.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Зазначається, що українці матимуть змогу скористатися пропозицією до 31 жовтня 2023 року. 25-відсоткова знижка поширюється на послуги відправлення "Експрес" та "Стандарт". При цьому вона може застосовуватися як під час пересилання, так і повернення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Вирішили під шумок стягувати бабло": на "Укрпошті" з'явилася додаткова плата за посилки.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Радянський підхід нічого не змінюється": посилки українців залишаються "жити" на "Укрпошті" більше місяця.