"Нова пошта" деякий час тому запустила нову послугу в додатку, завдяки якій гроші з карт постійних клієнтів можуть списуватися автоматично. Крім того, компанія обіцяє надати приємний бонус за використання послуги.

Суть послуги в тому, що у клієнтів при отриманні посилки у відділенні автоматично зніматимуть кошти як оплату, нагадали у пресслужбі поштового оператора у Facebook .

"Вжух, і можеш розраховуватися за посилки тільки одним словом "Автосписання", та й це ще не все", - йдеться в повідомленні.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Клієнти, які оплачуватимуть посилки за допомогою даної послуги, мають можливість отримати один із 135 сертифікатів на покупки в Giftmall. Акція діє до 11 листопада 2023 року.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Скористатися послугою легко, в компанії надали докладну інструкцію.

  1. необхідно зайти в мобільний додаток
  2. в особистому кабінеті обирати розділ "Банківські карти"
  3. натиснути "Додати картку"
  4. відзначити додану картку як основну.

Після включення цієї функції клієнтам досить сказати касиру у відділенні лише одне слово - "автосписання" . Після цього гроші спишуть із банківського рахунку.

Оплата банківською карточкою, скріншот: YouTube
Оплата банківською карточкою, скріншот: YouTube

Нагадаємо, деруть гроші за прослуховування російського шансону: Київстар потрапив у скандал через Агутіна.

Раніше ми писали про те, що "Хаос у роботі та неповага": клієнтка Укрпошти обурена, як працівники поставилися до її листів

Як повідомляв Знай.ua, розірвали контракт і залишили без заощаджень: клієнтка "ПриватБанку" поскаржилася, що ніяк не може відновити рахунок.