Українці, які ще не отримали грошових виплат до Дня Незалежності України, ще мають таку можливість. Важливу інформацію надали у Мінветеранів.

Ветерани війни, члени сім'ї загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та ветеранів війни, які набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, можуть звернутися за отриманням державної допомоги до ПФУ чи ЦНАПів.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

За отриманням грошей можна звернутись до 1 листопада поточного року. Це стосується тих, кому не виплатили допомогу до Дня Незалежності України 1 жовтня.

Директор Департаменту соціального захисту Мінветеранів Руслан Приходько зазначив, що грошова допомога за особистим зверненням до ПФУ виплачується особам, які не є пенсіонерами та/або не перебувають на службі.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Показати ще

"Отже, якщо вам до 24 серпня був встановлений статус і видане відповідне посвідчення, але до 1 жовтня ви не отримаєте разову грошову виплату до Дня Незалежності України, зверніться будь ласка до 1 листопада до ПФУ або ЦНАП. Розміри та механізм проведення виплати разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754", – наголосив Приходько.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, могли жити й гірше: пенсіонерам дорікнули, що їхні виплати вищі, ніж вони заслужили

Раніше ми писали про те, що обіцяють виплатити по 2220 гривень кожному: українці можуть отримати нову грошову допомогу

Як повідомляв Знай.ua, у зимових платіжках не буде чотиризначних сум: кому з українців дадуть знижку на газ