Після трагедії біля закритого бомбосховища у Києві в Україні та самій столиці почали масово перевіряти укриття. Зокрема, обіцяли контролювати, щоб вони були відкритими і люди могли завжди сховатися під час тривоги.

Так, українець поскаржився, що після обіцянок влади у столиці є доступ не до всіх укриттів. Ролик поширили місцеві телеграм-канали.

Закрите укриття. Фото: скрін з відео
Закрите укриття. Фото: скрін з відео

Мешканець Києва під час тривоги близько 23:00 спробував дістатися до укриття за адресою Янгеля, 2. Проте наткнувся на паркан, яким було огороджено будинок. Двері були зачинені і до бомбосховища було не потрапити.

Закрите укриття. Фото: скрін з відео
Закрите укриття. Фото: скрін з відео

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За словами чоловіка, у будинку, де, схоже, розташоване бомбосховище для обраних, мешкає заступник мера столиці Петро Пантелєєв. Українець зазначив, що доки Віталій Кличко бореться за відкриті укриття, його ж співробітники ігнорують цю вимогу.

"Будинок, де у нас укриття. Будинок загороджений парканом, двері зачинені. Повністю огороджено все парканом. У цьому будинку у нас проживає пан, заступник Кличка Пантелєєв. Ну от питається, за що бореться Кличко? За своїх співробітників чи що?", - заявив українець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Кличко запевняв, що виділить 100 млн на облаштування бомбосховищ, а тепер тягають сторожа: "Він і бабло відмив".

Також наш портал інформував, чи безпечний Київ їм не потрібен: мер Кличка продовжить шукати відмазки, навіть після загибелі людей через закритий притулок.

Крім того, ми писали, у Києві люди загинули прямо на вулиці через закрите укриття: "Поки стукали, якраз прилетіло".