З початку року українські оператори кілька разів суттєво піднімали ціни на тарифи. Українці сприйняли зміни з обуренням. Тож Київстар вирішив трохи виправити ситуацію, адже абоненти масово почали тікати від оператора.

Вже з 1 червня оператор скасує декілька тарифних пропозицій, зокрема: контрактний тариф LOVE UA., тарифи Ваш вибір, LOVE UA.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

На заміну вказаним тарифам Київстар створить нові:

Тариф LOVE UA Світло Контракт, який буде коштувати абонентам 150 грн в місяць: будуть безліміт на зв'язок в мережі Київстар, 150 хв на інші номери та 15 ГБ безлімітного інтернету.

LOVE UA Пісня. Контракт буде на 50 грн дорожче за попередній тариф, та в ньому буде на 5 ГБ більше інтернету та на 100 хвилин на інші мобільні номери.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

А в тарифному пакеті LOVE UA Сила. Контракт за 300 гривень користувачі отримають 50 ГБ інтернету та аж 300 хвилин на інші номери.

Крім того, Київстар також планує змінити назви та умови використання тарифних планів ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Відтак, тариф ВАШ Комфорт отримає нову назву LOVE UA Рух. Контракт. Серед нововведень:

  • 50 додаткових хвилин для дзвінків на інші мережі.
  • ще 40 ГБ без обмеження швидкості для інтернету.
  • оновлені умови послуги “Роумінг як вдома”

Інший тарифний пакет, який раніше називався Тариф ВАШ Безлім буде перейменований на LOVE UA Успіх. Контракт. У вартість пакета відтепер включать нові умови послуги “Роумінг як вдома”.

Нагадаємо, Київстар знову піднімає ціни: тарифи перевалять за 300 гривень