Якщо ви помітили в особистому кабінеті фейковий візит, слід звернутися до НСЗУ.

Національна служба здоров'я України зазначила, що у разі виявлення несправжніх візитів до лікаря в особистому кабінеті, слід звернутися із заявою до керівництва медзакладу, або безпосередньо на сайт організації Нацслужби здоров'я.

Медики. Фото: Youtube
Медики. Фото: Youtube

Якщо ви переконані, що не отримували жодних послуг, подайте скаргу до Національної служби здоров'я (НСЗУ) за номером 16-77, або ж за посиланням. Також ви можете звернутися із письмовою скаргою безпосередньо до керівництва медзакладу, в якому вам було призначено фейковий візит, - йдеться у повідомленні.

Більшість записів, які пацієнти вважають некоректними – насправді є прийомами, під час яких до системи були внесені дані про вакцинацію, процедури або ж проходження медичної комісії тощо. Не варто плутати їх із фейковими візитами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Е-лікарняний. Фото: 112.
Е-лікарняний. Фото: 112.
Е-лікарняний. Фото: 112.

Звісно, у процесі роботи лікарів із системою дані про візити можуть з’явитися і помилково внаслідок людського фактору, і можуть бути зловживанням зі сторони лікарів, за що передбачається відповідальність.

При внесенні недостовірних даних, маніпулюванні цифрами з боку лікарів НСЗУ проводяться перерахунки коштів для лікарні.

Нагадаємо, ми писали, що обсипле з ніг до голови: які продукти провокують появу прищів.

Як повідомляв "Знай.ua" у київській лікарні вимагали гроші з військового: на операцію з власного гаманця.

Також "Знай.ua" інформував, сів п'яним за кермо в Україні: допустима доза алкоголю в крові, штрафи та інші наслідки.