В Києві суд прийняв рішення на користь чоловіка який ділив майно при розлученні. Тепер дружина повинна компенсувати своєму колишньому чоловіку половину вартості операції з пластики грудей.

Таке рішення виніс Солом'янський суд м. Києва.

В тексті рішення вказано що молочні залози ексдружини визнано спільним майном.

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112

Відомо, що у 2016 році жінка перенесла операцію з ендопротезування молочних залоз, яка обійшлася у 172 тис. грн або у 6 тис. євро.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Статтею 183 Цивільного кодексу України передбачено, що неподільною є річ, яку не можна поділити без втрати її цільового призначення.

У статті 364 ЦК України також зазначено, що якщо виділ у натурі частки із спільного майна не допускається згідно із законом або є неможливим, співвласник, який бажає виділу, має право на одержання від інших співвласників грошової або іншої матеріальної компенсації вартості його частки.

Рішення суду, скріншот: YouTube
Рішення суду, скріншот: YouTube

"Оскільки молочні залози жінки є неподільними, відповідно до рішення суду на неї витрачались кошти зі спільно сімейного бюджету. Відповідно до цього, чоловік має право отримати відшкодування половини вартості суми за операцію, тобто 93 974,10 грн (еквівалентно €3000)", - пише суд.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, життя буде солодким: Україна збільшить виробництво цукру, що буде з цінами.

Також наш портал інформував не всім по кишені: в Україні значно подорожчав улюблений фрукт, скільки просять за кілограм яблук.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, сіль, цукор та борошно: супермаркети перерахували ціни на базові продукти, скільки доведеться заплатити українцям.