Під час тривалої повномасштабної війни багато українців зіткнулися з тим, що росіяни просто знищили чи пошкодили їхнє майно.

Дані про такі випадки вносяться до державного реєстру за допомогою програми "Дія". Наразі всі, хто зіткнулася з подібною ситуацією, може відкрити спеціальну цифрову картку "ЄВідновлення" у "ПриватБанку" для отримання державних виплат.

Знищене житло, скріншот: Youtube
Знищене житло, скріншот: Youtube

Подробиці про процедуру отримання такої картки наведено на офіційному сайті.

Зазначається, що для отримання цієї картки достатньо кількох клацань у мобільному додатку "Приват24". Для оформлення картки слід оновити програму, увійти в розділ "Гаманець", вибрати пункт меню "Додати" та вибрати цю картку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після відкриття картки необхідно подати заяву на отримання виплати у додатку "Дія" та вибрати картку в ПриватБанку.

ПриватБанк також повідомляє, що за умовами програми картка є Відновлення діятиме протягом 12 місяців з моменту отримання коштів.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Отримавши компенсацію, громадяни зможуть безготівково оплачувати товари та послуги українських компаній-партнерів програми, що діють у сфері будівництва житла та торгівлі, а також у мережах магазинів будівельних та оздоблювальних матеріалів.

А ще говориться, що відкриття картки вигідне, оскільки клієнти отримують 15% кешбеку за здійснені платежі.

Нагадаємо, Ощадбанк роздає українцям гроші: хто і як може отримати

Як повідомляв "Знай.uа", що буде з економікою, цінами та комуналкою після закінчення війни: у НБУ склали прогноз

Знай.ua писав, "Ощадбанк" може залишити українців без грошей рівно на місяць, доведеться забути про покупки: "Дуже складно зробити...":