Після Великодня ціни на продукти потроху починають падати, як і прогнозували багато експертів. Так, наприкінці квітня місяця стала доступніше соняшникова олія, гречка, сир та сало.

Великі мережеві супермаркети вже оновили цінники на ці продукти, а аналітики порталу "Мінфін" зібрали актуальні дані, щоб покупці знали, де купити їх дешевше.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Гречана крупа є однією з найпопулярніших і зараз продається за привабливішими цінами - 50,43 грн/кг, порівняно з березневими 64,43 грн/кг. Найвигідніше гречку придбати в Ашані по 47,50 грн.

Також за місяць упала вартість рафінованої соняшникової олії. Так, у березні за пляшку 850 мл від ТМ "Олейна" доводилося віддавати 62,75 грн, а зараз – 58,83 грн. Найприємніші ціни в магазинах Метро – по 49,90 грн. Олія від торгової марки "Щедрий Дар" коштувала 65,72 грн, а наприкінці квітня подешевшала до 64,80 грн. За продуктом краще йти до Новусу, там він продається по 63,79 грн.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Олія. Фото: Знай.ua
Олія. Фото: Знай.ua

Сир від ТМ "ЗвениГора" голландський 45% знизився з 429,67 грн/кг до 424,67 грн/кг. У Новусі його можна взяти за мінімальною вартістю – 359 грн/кг.

У той же час домашнє сало теж подешевшало з 180,88 грн/кг до 179 грн/кг у МегаМаркеті, а солоне з 268,29 грн/кг до 263,10 грн/кг.

Нагадаємо, українці не побачать дешевих яблук до самого літа: стало відомо, що буде з цінами

Раніше ми писали про те, що найкращий список продуктів, які не псуються роками: на випадок апокаліпсису та ядерної війни

Як повідомляв Знай.ua, в Україні супермаркети змінили цінники на свинину, курятину та сало