Великий український банк "ПУМБ", який відомий своєю широкою рекламою на телебаченні, потрапив у дуже неприємну ситуацію. Справа в тому, що українці скаржаться на те, що нібито співробітники банку в дуже грубій формі намагаються "вибити" гроші із боржників за кредитами.

Українка, яка поскаржилася на "співробітницю" банку, мабуть, від стресу не підбирала цензурних слів і висловилася про ситуацію у дуже жорсткій формі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки банку "ПУМБ" на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

"Такого хамства я ще не бачила. Зателефонувала жінка і почала погрожувати, що якщо не внесу відсотки зі взятого мною кредиту, то в мене буде зіпсована кредитна історія і жодний банк в Україні мені ніколи не дозволить узяти кредит".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Я відповіла, що зараз я не маю нагоди погасити ці відсотки за 3 дні, але зможу через 1,5 тижні після отримання заробітної плати.

Ця мерзість почала загрожувати і тикати мені "я під свою відповідальність взагалі-то даю тобі тільки три дні, деякі люди знаходять і по 10 тисяч, займають і так далі, нічого якось переб'єтеся на воді".

Після погашення видалю та поріжу всі картки і в жодному разі не потрібно співпрацювати з цим банком. А цій гніді бажаю весь рік прожити на воді і в повній нужді", - розповіла незадоволена клієнтка.

Відгук невдоволеної клієнтки "ПУМБ", скріншот: Banki.ua
Відгук невдоволеної клієнтки "ПУМБ", скріншот: Banki.ua

Також українка розповіла, що їй приходили погрози від цієї "співробітниці банку", щоб та, нібито, жила кілька місяців на воді. Ось таке ставлення у людей одне одному у такий складний час.

Нагадаємо, у відділенні "Укрпошти" чи на карту: українці можуть отримати 6600 грн допомоги, хто може претендувати.

Раніше повідомлялося, FavBet. Як компанія "емігранта" Матюхи працювала без ліцензії та обслуговувала росіян під час війни.

Також, впевнені кроки до перемоги: Держфінмоніторинг розповів про боротьбу на економічному фронті.