Для наших читачів, які уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на молоко, сир та вершкове масло.

Березень місяць потроху наближається до свого екватора, а ціни на "молочку" трохи потішили покупців. Станом на 10 березня ціни на молоко знизилися на кілька гривень.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin, пише "Хвиля".

Вартість молока

Згідно з відкритими даними, порівняно з минулим місяцем цінник на молоко "Яготинське 2,6%" опустився з 38,75 до 34,51 грн за 900 мл. Його вартість стартує від 19,90 грн (Ашан) та досягає 40,46 грн (Метро). А ось цінник на молоко "Простоквашино 1%" залишився на колишньому рівні – 36,60 грн. за 900 мл.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вартість сиру

А ось сир торгової марки Простоквашино 9% подешевшав трохи більше, ніж на 7 гривень, становивши 60,43 грн за 300 грам. Наприклад, на полицях Метро він продається за ціною 52,90 грн, а Ашан за нього доведеться віддати 64,50 грн.

Ціни на сир, скріншот: Minfin
Ціни на сир, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

У свою чергу вершкове масло стало дешевшим лише на 6 копійок, склавши 71,81 грн за 200 грам. Цінник на нього коливається від 69,89 грн. (Новус) до 73,63 грн. (Метро).

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Нагадаємо, дешевого м'яса не залишилося: в Україні подорожчала курятина, скільки тепер коштують стегенця.

Раніше повідомлялося, і в склянку наллєш, і на хліб намажаєш: в Україні падають ціни на рибні консерви.

Також імпорт знизився, як і ціна: який продукт перестали купувати українці і чому.