Українці зобов'язані щомісяця платити за комунальні послуги, зокрема, за газ. Іноді поспіхом можна припуститися помилки в реквізитах і відправити гроші не туди. У такому разі не варто панікувати, адже все можна виправити. Як треба діяти і куди звертатися, розповіли у пресслужбі компанії "Нафтогаз".

У компанії зазначили, що часом бувають випадки, коли людина при оплаті за спожитий газ забуває вказати особовий рахунок, вносить чужий рахунок або припускається помилок у цифрах. Якщо це сталося, то не варто панікувати, оскільки проблему можна вирішити та спрямувати кошти за правильними реквізитами.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Так, при помилковій оплаті за газ дуже важливо мати чек, який доведеться передати до "Нафтогазу" одним із доступних способів:

  • Зробити фото (обов'язково чітке) та надіслати його до Facebook Messenger або на електронну пошту client@gas.ua;
  • надіслати друкований чек поштою на адресу: 25009, м. Кропивницький, одержувач ТОВ ГК "Нафтогаз України".

Нафтогаз. Фото: скрін telegram
Нафтогаз. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У компанії перевірять дані та виправлять допущену помилку. Також у "Нафтогазі" нагадують, що щоб уникнути проблем із оплатою за газ, слід завжди вказувати номер особового рахунку.

Раніше портал Знай повідомляв, українці скаржаться на роботу "Нафтогазу", показники лічильника не передати, а суми у платіжках надхмарні: "З січня почався жах".

Також наш портал інформував, кому за розподіл газу доводиться платити більше і чому: у Нацкомісії пояснили, від чого залежить тариф.

Крім того, ми писали, в Україні можуть різко підвищити тарифи на електроенергію та газ: коли і чому це станеться.