Для всіх наших дорогих читачів, котрі уважно стежать за цінами на основні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на борошно, сіль та цукор.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від експертів порталу MInfin, пише "Хвиля".

Вартість борошна

Так, середня вартість пшеничного борошна торгової марки Хуторок порівняно з минулим місяцем підвищилася лише на 34 копійки, становивши 22,80 грн/кг. Станом на 8 березня цінник її коливається від 20,90 грн/кг (Ашан) до 24,90 грн/кг (МегаМаркет).

А ось середня вартість за 2 кілограми борошна підвищилася з 41,30 грн до 44,55 грн. У різних супермаркетах цінник на неї відрізняється майже на 10 гривень. Наприклад, на полицях Метро її можна придбати за 39,90 грн/2кг, а в МегаМаркеті вона коштуватиме 49,20 грн/2кг.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вартість солі

Трохи подорожчала морська харчова сіль – з 32,87 грн/кг до 33,05 грн/кг. Ціна на неї стартує від 28,50 грн/кг (Варус) та досягає 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Тепер трохи про "солодкий" продукт. Середня вартість кристалічного цукру залишилася на рівні минулого місяця – 33,67 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Нагадаємо, захотіла хлібця, а отримала "м'ясний сюрприз": популярний супермаркет порадував українку мишею.

Раніше повідомлялося, українські супермаркети змінили ціни на картоплю: скільки доведеться викласти за "другий хліб".

Також, макарони за розкладом: українські супермаркети оновили ціни на "пір'я", борошно та хліб.