Українці вже втомилися від постійного підвищення цін на все, що знаходиться навколо... через те, що триває повномасштабна війна, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року.

Найбільше нерви здають через те, що зростає вартість мобільних послуг та інтернету. Тим більше, коли Україна жила за умов віялових відключень електроенергії. Українці не розуміли, чому вони мають платити більше грошей за те, чим не можуть нормально та цілодобово користуватися.

Вимкнення світла, фото: Знай.ua
Вимкнення світла, фото: Знай.ua

Тарифи продовжують зростати у вартості. Проте мобільні оператори завжди мали дешеві пропозиції, які вони, у свою чергу, не хочуть рекламувати. Наприклад, абоненти Vodafone постійно скаржаться на дорогі послуги. Але є деякі пропозиції, які можуть зацікавити українців, які не готові віддавати 200-300-400 гривень на місяць на пакет послуг.

Один з таких – Vodafone Red Turbo – контрактний тариф за 125 гривень на місяць. Для нових абонентів перші півроку 100 грн/міс. Потім ціна зросте на 25 гривень. Тут є і безлімітний інтернет, і тисяча хвилин на номери.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

А ось наступний тариф – Yezzz – вимагає всього 60 грн/міс. Але купити або замовити його можна тільки в магазинах "Сільпо" або на сайті, але тільки з новим номером. Наступного місяця вартість пакету послуг буде на 20 гривень дорожчою.

Нагадаємо, абоненти обурені співвідношенням якості та вартості послуг Lifecell: "Зв'язки немає, а гроші знімали"

Як повідомляв "Знай.ua", "Готові три шкури здерти": абоненти Vodafone шоковані непідйомними тарифами та постійними обривами зв'язку.

Знай.ua писав, "Не чекала такого, фу...": Vodafon "зіскребає" останні гроші українців, у яких чорно-білі телефони