Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який відомий своєю великою мережею банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує псувати нерви своїм клієнтам.

Цього разу українець, котрий наважився зробити депозит, поділився всіма сторонами цього процесу.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Вирішив я спробувати розпіарений депозит на три місяці зі зняттям готівкової валюти. Опустимо кривий косий вічно гальмуючий і непрацюючий додаток приват24 і перейдемо безпосередньо до депозиту.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Оформив депозит. Звернув увагу, що стоїть галочка автоподовження, яку ви зняти не можете. Ну з горем навпіл через 2 місяці я її зняти зумів все ж таки.

І нарешті проходить три місяці. Не сплю добу, спостерігаю за депозитом та чекаю, де заповітна кнопочка "отримати кеш". Але дива не сталося в цьому квесті і приват на свій розсуд самовільно кидає гроші на універсальну карту. Ну я зрозуміло зрозумів, що мене тупо кинули.

Набираю 3700 та що ви думаєте мені сказали? Я повинен був учора прийти у відділення, впасти на коліна і благати їх про те, щоб вони дали мені готівку. Ну я пр***ів якщо чесно, від такої подачі. Загалом, чергове кидання громадян України від банку шахрая.", - розповів невдоволений клієнт "ПриватБанку".

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, переказати або зняти кошти неможливо: ПриватБанк змінив правила користування своїми картками.

Раніше повідомлялося, нав'язали картку та відмовилися від відповідальності: клієнт ПриватБанку "нагодував" шахраїв за кордоном на 10 тисяч грн.

Також, перераховуйте не відходячи: банкомати ПриватБанку видають не повні суми, довести нереально.