Українці обурені подорожчанням тарифних планів мобільного оператора Vodafone і якості зв'язку, що не відповідає рівню цін. Відповідну скаргу залишив один із абонентів у коментарях під публікацією оператора на офіційній сторінці в соцмережі facebook.

Абонент поскаржився, що якість зв'язку далека від ідеалу, при тому що перебоїв з електрикою вже немає. При цьому та абонплата за пакет послуг різко зросла.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Інтернет глючить за повною програмою, незважаючи на те, що світло є. Тариф підняли на 40 грн відразу. І вам начхати як люди виживають і які у них зарплати. 165 грн на місяць це вже надто дорого. Я на лайфі платив на місяць 90 грн. За безліміт. А тут швидкість інтернету ніякий зв'язок постійно обривається", - поскаржився українець.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чоловік обурився, що українці і так у скрутному становищі, багато хто ледве зводить кінці з кінцями, а тарифи підвищують блискавичними темпами.

"Тут на 4800 на місяць спробуй вижити і з голоду не померти. І допомоги ні від кого немає жодної. І ви готові три шкури здерти з людей", - обурився абонент.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, "Безсумнівно крадете": українці скаржаться, що Vodafone знімає з рахунків українців останні гроші за ненадані послуги.

Також наш портал інформував, що Lifecell піднімає вартість популярного тарифу з 90 до 160 гривень: абонентів попередили, з 20 лютого.

Крім того, ми писали, "Або шахраї, або криворукі...": українці скаржаться, що переплачують за тариф Vodafone 60 грн.