Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", довкола якого досі розвивається тема "націоналізації", продовжує неприємно дивувати своїх клієнтів.

Раніше, коли в Україні активно відключали світло, то в плановому порядку, то в аварійному було багато проблем, коли люди просто не могли зняти гроші. Тепер же виникли проблеми, коли банкомати зараховують зняття, але готівки клієнти не бачать.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Хотів поповнити картковий рахунок за допомогою банкомату, навіть за допомогою співробітника банку, на екрані з'явилася помилка, і мої 20 000 грн зникли безвісти. Оформив заявку через 3700 на повернення коштів і чекати потрібно від 3 до 14 Але що ж це таке? Мені потрібно здійснити переказ, я розраховую на банк, чому тепер я повинен домагатися, дзвонити, оформляти заявки... Чекати...", - розповів незадоволений клієнт "ПриватБанку".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Також заради справедливості, варто зазначити, що представники банку надали відповідь клієнту, проте лише у шаблонній формі, не вирішивши суть проблеми. Однак проблема залишилася, і в цьому випадку труднощі не з малою сумою коштів, а вельми значною.

Нагадаємо, "Якась гніда...": українців з картами Sense Bank цілодобово "кошмарять" колектори за неіснуючими боргами.

Раніше повідомлялося, переказати чи зняти кошти неможливо: ПриватБанк змінив правила користування своїми картками.

Також, нав'язали картку та відмовилися від відповідальності: клієнт ПриватБанку "нагодував" шахраїв за кордоном на 10 тисяч грн.