Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю лише через величезну кількість банкоматів та терміналів по всій країні, продовжує "дарувати" неприємності своїм клієнтам.

Цього разу ми розповімо, як відбувається ритуал одного з відділень "ПриватБанку". Саме відділення знаходиться в українській столиці по вулиці Малишка 5. Справа в тому, що клієнтів банку змушують мерзнути і мокнути на вулиці, не пускаючи людей в приміщення, і при цьому повітряної тривоги не було.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Відділення по вул Малишка 5, скотськи ставиться до своїх клієнтів. Примушує чекати у зливу на вулиці, у відділення не пускають. 17.12.2022 у проміжку 13-15 годин намагалася звернутися до відділення. Керівник на мою вимогу з'явитися – відмовилася і не вийшла до людей.Охоронець людей не пускає, причин не пояснює. Люди мерзнуть, мокнуть. Мабуть, саме за це зараз воюють їхні рідні сини, доньки, брати, куми, щоб ці тв*рюки просто сиділи і навіть укриооя від дощу людям не надали.", - пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, помилка ціною 10 тисяч: українець розповів, як ПриватБанк залишив його без грошей.

Раніше повідомлялося, "Знущаються над пенсіонерами...": українців у "Ощадбанку" шлють у далеку подорож, іноді за 100 км.

Також, припинення соцвиплат в Україні з 1 січня: як не втратити державні виплати.