Деяким літнім українцям видадуть приємні бонуси до пенсії у вигляді портативних зарядних пристроїв та корисних вітамінів. На них можуть розраховувати мешканці тимчасово окупованого Маріуполя, але певного віку.

Допомога від програми "Ямаріуполь" отримають жителі Маріуполя віком від 80 років, і лише на вільній частині міста. Вітамінні комплекси та портативні зарядки від організації роздаватиму в регіональних центрах, як повідомляє "Соцплатформа".

Допомога від "ЯМаріуполь", фото Telegram
Допомога від "ЯМаріуполь", фото Telegram

Важливо зазначити, що планується видати 1100 таких наборів, щоб літні українці змогли зміцнити здоров'я, а також користуватися гаджетами та бути на зв'язку із близькими незалежно від перебоїв із електроенергією.

"Мета ініціативи – оздоровити маріупольців солідного віку, посиливши їхній імунітет у весняний період. А також видати павербанки, щоб забезпечити їхній стабільний зв'язок з рідними та екстреними службами", - сказано в повідомленні центру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Організація хоче допомагати не лише даній категорії українців, а також дітям та людям віком 60+. Допомога надається за підтримки Маріупольської міськради та міжнародних організацій HelpAge International та Crown Agents Ukraine.

Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube
Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube

Нагадаємо, українських пенсіонерів очікують перевірки та індексація виплат: кого обійде стороною те й інше

Раніше ми писали про те, що "Ощадбанк" влаштував пенсіонерам та ВПО неприємний "сюрприз": виїхати за кордон не вийде

Як повідомляв Знай.ua, ховайте підштанники, діставайте кепку: в Україну мчить рання та тепла весна, прогноз народного синоптика