Для всіх наших читачів, які уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, а також вже скучили за корисними вітамінами, ми маємо кілька важливих новин. Справа в тому, що відомі українські мережі супермаркетів оновили ціни на апельсини, банани та виноград.

Дуже важливо в ці лютневі дні поповнювати запаси вітамінів в організмі, оскільки поки що не прийшла весна та її сонячне тепло. Експерти радять людям вибрати свіжі фрукти замість вітамінів у таблетках.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Фрукти на ринку, скріншот: YouTube
Фрукти на ринку, скріншот: YouTube

Вартість апельсинів

Так, згідно із відкритими даними, середня ціна за 1 кг апельсинів зараз на рівні 56,90 грн. За 1 кг апельсинів у магазині Varus просять – 57,90 грн., а ось у Megamarket – 55,90 грн. Так звані апельсини преміум за 1 кг у супермаркетах Auchan беруть 66,90 грн Середня ціна апельсинів преміум відповідно – 66,90 грн.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Вартість бананів

Банани коштуватимуть 71.60 грн/кг, тоді як минулого місяця їхня вартість становила 69,55 грн/кг. Їхня вартість стартує від 69,99 грн/кг (Новус) до 72,59 грн/кг (Метро).

Ціни на банани, скріншот: Minfin
Ціни на банани, скріншот: Minfin

Вартість винограду

Виноград подорожчав у лютому практично на 20 гривень, становивши 209,00 грн/кг. Наприклад, на полицях Новус він продається за ціною 199,00 грн/кг, а Ашан за нього доведеться віддати 219,00 грн/кг.

Ціни на виноград, скріншот: Minfin
Ціни на виноград, скріншот: Minfin

Нагадаємо, в Україні серйозно подорожчали сіль та хліб: олія вирішила по-іншому.

Раніше повідомлялося, набір ідеального ранку доступний не всім українцям: супермаркети оновили цінники на каву, чай, цукор та вершки.

Також, в Україні знову подорожчала сіль та борошно: супермаркети показали нові ціни.