Українцям пояснили, на яку послугу застосовуються соціальні нормативи при призначенні субсидій у випадку, якщо будинок одночасно опалюється і тепловою й електричною енергією.

Про це йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці Пенсійного фонду України.

"Якщо для опалення житлового приміщення одночасно використовується теплова енергія та/або природний газ, та/або електрична енергія, – соціальні нормативи для опалення чи теплопостачання приміщення під час розрахунку житлової субсидії застосовуються тільки на одну комунальну послугу за вибором людини.", - пояснили там. ПФУ

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Проте, як відзначають фахівці, це обмеження не стосується деяких випадків. Тоді субсидія призначається на обидві послуги.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наприклад, коли в багатоквартирних житлових будинках споживачам, що встановили автономні системи опалення, нараховується плата за послугу з постачання теплової енергії (для опалення місць загального користування, на функціонування внутрішньобудинкових систем опалення будівлі тощо).

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро