Після новорічних свят в Україні відзначається чергове підвищення цін на низку популярних продуктів. Зокрема, зростає вартість й різних видів м'яса.

Згідно з даними порталу Мінфін, поповзли вгору й ціни на курятину та яловичину. Водночас у новому році деякі позиції стали дешевшими.

Наприклад, з грудня по січень знизилася ціна курячих гомілок. Цей вид продукції знизився у вартості з 71,53 грн/кг до 69,95 грн/кг в середньому по супермаркетах.

Курятина, скріншот: YouTube
Курятина, скріншот: YouTube

Водночас дорожчими стали такі товари як куряче філе та стегна. Цінники на цю продукцію змінилися з 133,69 грн/кг до 139,93 грн/кг та з 93,33 грн/кг до 100,95 грн відповідно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо розглядати категорію яловичини, то тут ціна знизилася лише на ребра. Їхня вартість з 144,48 грн/кг впала до 142,48 грн/кг,. Водночас гуляш навпаки додав у ціні - його вартість виросла з 237,22 грн/кг до 243,98 грн/кг.

Ціни на продукти, Мінфін
Ціни на продукти, Мінфін

Ціни на продукти, Мінфін
Ціни на продукти, Мінфін

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову