Для всіх наших читачів, які відповідально ставляться до своїх квитанцій за блакитне паливо, є важливі новини. На цей раз ми дізналися, якими будуть тарифи на газ у лютому місяці, який традиційно вважається "піковим" щодо навантаження на опалювальну систему.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

У лютому 2023 року ціни на газ для населення опублікували одразу дев'ять компаній, які доставлятимуть своїм побутовим споживачам блакитне паливо. При цьому якщо порівнювати із січнем 2023 року, то цінник на блакитне паливо залишається незмінним.

Бригада газовиків, скрін: YouTube
Бригада газовиків, скрін: YouTube

Якщо глянути на ціни, то вартість газу у різних постачальників коливається від 7,70 до 9,99 гривень. А ось у п'яти компаній кубометр газу – дешевше за 8 гривень.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Зокрема 7 компанія Еру Людям пропонує 70 грн за куб. Енерджі Трейд Груп – 7,799 грн за куб. Крім того, в компанії до квітня 2023 року діятиме сезонна пропозиція – акційний тариф "Чорна п'ятниця", вартість газу в якому – 7,699 грн за кубометр.

Газ, скріншот: YouTube
Газ, скріншот: YouTube

Тим часом 7,96 грн за куб пропонує газопостачальна компанія "Нафтогаз України", 7,98 грн за куб - "Прикарпат Енерго Трейд", а також 7,99 грн за куб - "Полтавагаз Збут". Ще у чотирьох постачальників ціна газу коливається від 8,20 до 9,99 грн. за кубометр.

Слід зазначити, що зараз близько 98% українських побутових споживачів газу є клієнтами газопостачальної компанії "Нафтогаз України". Вони одержують газ за гарантованою ціною 7,96 грн за кубометр.

Нагадаємо, в "Нафтогазі" попередили про зміни в оплаті за використання газу: кого торкнеться.

Раніше повідомлялося, заміна газового лічильника: українцям порадили терміново зробити це, доки грошей не беруть.

Також, ціни на пальне в Україні будуть падати через конкуренцію між АЗС: що чекає на водіїв.