Vodafone підвищить тариф, популярний серед українців. Оператор повідомив про впроваджені зміни з 20 січня тих абонентів, хто користується "Vodafone SuperNet Start 2019" через SMS.

У пресслужбі Vodafone повідомили, що з 20 січня замість 10 ГБ мобільного інтернету користувачі тарифу Vodafone SuperNet Start 2019 отримають 14 ГБ. Тому вартість пакета послуг буде коштувати не 140 грн, а 170 гривень на місяць.

Зв'язок, фото: Vodafone
Зв'язок, фото: Vodafone

У тарифний план Vodafone SuperNet Start 2019 входять також 120 хвилин на розмови з іншими операторами, 30 хвилин на дзвінки в роумінг, безліміт у мережі Vodafone.

Нова вартість тарифу діє для старих абонентів. Нові абоненти вже не мають доступу до цього тарифу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Водафон, тариф. Фото: Vadafon
Водафон, тариф. Фото: Vadafon

Для абонентів "Vodafone SuperNet Start 2019", у яких підключено послугу "Рік без абонплат", вартість тарифу не зміниться до кінця дії послуги. При несвоєчасній сплаті тарифу абоненти зніматимуть 15 грн на день за користуванням послугами в тарифі.

Також мобільний оператор повідомив про подорожчання послуг Video, Online та Social PASS. До Video PASS за 60 грн/місяць додається послуга Apple TV.

Нагадаємо, ми писали, що мінімум 180 гривень: на скільки оператори Київстар, lifecell та Vodafone підвищили тарифи.

Як повідомляв "Знай.ua" Vodafone виправдали стрімке зростання цін на тарифи у блекаут: "Навіть у швидку не набереш".

Також "Знай.ua" інформував, українці почали вирішувати проблеми надхмарних тарифів Vodafone - немає ані грошей, ані сил.