Один із найпоширеніших мобільних операторів в Україні, компанія Vodafone спробувала виправдатися за нові підвищення тарифів на зв'язок та мобільний інтернет. Відомо, що нові ціни на тарифи цього оператора набули чинності з 1 січня 2023 року. Представники компанії назвали причини таких дій.

Про це стало відомо завдяки коментарям клієнтів на сторінці Vodafone Ukraine у ​​мережі Facebook.

Vodafone, фото: znaj.ua
Vodafone, фото: znaj.ua

[quote author=""]"Як від вас захиститися? Ви і є шахраї. Обіцяєте, а не виконуєте. А зростання тарифів? Де в бідній пограбованій державі брати кошти?", — запитав із останніх сил абонент.

У Vodafone через деякий час відповіли, що підвищення тарифів стало вимушеним заходом, адже через руйнування інфраструктури, відключення електроенергії витрати компанії суттєво збільшились.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Питання клієнта Vodafone, скріншот: Facebook
Питання клієнта Vodafone, скріншот: Facebook

[quote author=""]"Ми зробили все можливе, щоб ці зміни були мінімальними. Цей вимушений крок дозволить нам не переставати відновлювати та підтримувати роботу мережі, а отже, зв'язок із близькими в умовах війни", - додав представник компанії. quote]

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що витрати українців на мобільний зв'язок зростатимуть, оскільки деякі оператори планують підвищувати тарифи, а дехто вже підняв вартість послуг.

Мобільні оператори визнають, що подальше зростання тарифів без покращення якості загрожує невдоволенням клієнтів, втім, цей крок є необхідністю для відновлення мереж після атак та пограбування російськими окупантами.

Нагадаємо, як дізнатися, куди поділися гроші з мобільного рахунку.

Раніше повідомлялося, лайфхаки, які значно подовжать час роботи iPhone: настільки просто, що шокує.

Також, як не потрапити на гачок телефонних шахраїв: українцям нагадали про базові правила.