Для українців створили корисний портал, де можна дізнатися об'єктивну інформацію про енерговитрати будинку.

Відтепер громадяни України точно знатимуть свої обсяги теплоспоживання, а також будуть в курсі новин щодо тарифів і різних впроваджень. Усю потрібну інформацію зібрано на сайті teplo.org.ua.

Електроопалення, скріншот: YouTube
Електроопалення, скріншот: YouTube

Щоб дізнатися, скільки тепла споживає будинок і як розраховується вартість опалення, потрібно зайти на сайт і ввести адресу.

Жодної реєстрації не вимагають, а отримати інформацію можна про будь-який будинок. Там є характеристики самої будівлі, кількість особових рахунків та лічильників, а також діапазон опалювальних квартир тощо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Більше того, сервіс в автоматичному режимі порівняє обрану будівлю з одним із "енергоефективних" багатоповерхівок міста, а також видасть рекомендації щодо збереження тепла в будинку.

Скріншот teplo.org.ua
Скріншот teplo.org.ua

Такий сайт є для електропостачання будинків - yasno.com.ua. Проте функції досить обмежені. Українці можуть дізнатися про заборгованість, заплатити за тарифом, передати показання лічильника та загалом контролювати історію платежів за електроенергію, що споживається.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали, що достроковий вихід на пенсію: українцям назвали нові умови, як отримати передчасні виплати

Як повідомляв Знай.ua, "Став осередком корупції": українець розповів, як втратив гроші через бездіяльність співробітників ПриватБанку.

Також портал Знай.ua писав, що військовий облік жінок в Україні: нові правила, процедура оформлення і коли потрібно з'явитися у військкомат