2023 року в Україні з'явиться нова фінансова підтримка деяких громадян. Хто із українців зможе отримувати по 4 тисячі гривень на місяць, розповідає "Пенсійний кур'єр".

Міністерство ветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запустять новий проєкт фінансової підтримки ветеранів, які отримали інвалідність І-ІІ групи. Для цієї категорії українців будуть передбачені виплати у розмірі 4 тисячі гривень на місяць. Втім, термін надання допомоги буде обмежений – 4 місяці.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

"Ветерани, які надали статус особи з інвалідністю внаслідок війни І чи ІІ групи, та відомості про які внесено до Єдиного державного реєстру ветеранів війни, зможуть отримувати грошову допомогу у розмірі 4000 грн на місяць протягом чотирьох місяців, тобто загалом 16 тис. . грн", - йдеться у повідомленні.

Соцвиплати. Фото: скрін youtube
Соцвиплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначається, що подати заявку на отримання допомоги можна буде в електронній формі, а на даний момент проєкт перебуває на стадії технічного доопрацювання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 1800 грн на руки та нові правила прийому: як в Україні з 1 січня зміняться виплати субсидій.

Також наш портал інформував, збільшення в 1200 гривень: як пенсіонерам отримати суттєву підтримку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що з 1 січня 2023 року Нацбанк виводить з обігу деякі паперові банкноти: чи можна ходити з ними в магазин.