Найближчим часом, а точніше вже наступного року українські оператори можуть знову підвищити вартість тарифів на мобільний зв'язок.

Про це розповіли у Міністерстві цифрової трансформації України. При цьому самі оператори мобільного зв'язку офіційно про свої наміри поки що не заявляли.

За їх словами, подорожчання електроенергії для бізнесу відбудеться ж наступного року на 83% у середньому. Відповідно це призведе до того, що всім доведеться підняти вартість своїх послуг.

Зв'язок, скріншот: YouTube
Зв'язок, скріншот: YouTube

Зокрема йдеться про операторів мобільного зв'язку. Тарифи на це все зростуть із високою ймовірністю вже на початку року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому офіційно самі оператори ще не сповістили своїх клієнтів про це. Також, поки що складно передбачити, на скільки дорожче доведеться платити.

Поки що середня вартість найдешевших тарифів у операторів становить 120-150 гривень. Наприклад, Київстар має 150 гривень Love UA Контракт, але його можна підключати лише маючи з собою паспорт.

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

Далі йде Vodafone. У них найдешевший тариф на чотири тижні називається SuperNet Turbo, і коштуватиме клієнтам 125 гривень.

Зв'язок, фото: Vodafone
Зв'язок, фото: Vodafone

Тарифи Lifecell. Компанія пропонує одразу кілька бюджетних тарифів і в середньому це 120 гривень. Залежно від послуг, які ви використовуєте найчастіше.

Lifecell, фото: biz.today.ua
Lifecell, фото: biz.today.ua

Як вони зміняться вже найближчими тижнями – поки що невідомо. Чекаємо на офіційні заяви.

Нагадаємо, що українці здивувалися акції від Lanet: купи для всіх, ніхто й не подякує

Раніше повідомлялося, що Київстар закликав українців поділитися генератором із компанією

Також, Vodafone виправдали стрімке зростання цін на тарифи у блекаут.