У ряді випадків слід заблокувати картку, адже інакше хтось може зняти гроші. Про це повідомляє портал itech.co.ua.

Насамперед до такої міри слід вдаватися, якщо ви втратили банківську картку чи телефон. Зловмисник, який володіє мобільним пристроєм, може спробувати заволодіти вашим особистим документом у Приват24. Тому намагайтеся використати складні паролі, щоб виграти час у такій ситуації.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Якщо ваша карта застрягла в банкоматі ПриватБанку, негайно заблокуйте її через Приват24. Чому ж? Тому що вона будь-коли може «виїхати» з банкомату і її заберуть шахраї. Після цього вони зможуть отримати доступ до неї та зняти кошти.

Скрін, відео YouTube телефон
Скрін, відео YouTube телефон

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, ми не застраховані від різних випадків шахрайства. Буває, що на ваш номер приходять дивні СМС-ки, в яких вам повідомлятимуть про дивну активність на рахунку та зміну пін-коду. Часто розрахунок аферистів у тому, що ви перейдете за посиланням, після чого вони матимуть доступ до телефону та іншої інформації.

Нагадаємо, що ПриватБанк зробив важливе попередження перед Новим роком : українці можуть залишитись без грошей. ПриватБанк не розсилає клієнтам жодних повідомлень про нарахування допомоги в Telegram.

Раніше ми повідомляли, що "Гроші для ЗСУ, а не ПриватБанку": українцю заблокували рахунок, доки захисники чекають на окопи.

Також стало відомо, що ПриватБанк затягнув українку у борги, списавши з її картки круглу суму: "Обирає клієнтів".