У Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій розповіли, що частина українських пенсіонерів можуть розраховувати на доплату до пенсії у розмірі 1200 гривень.

Держава продовжує допомагати українцям, які мешкають на нещодавно звільнених територіях. Йдеться про населені пункти Луганської області, які нещодавно повернулися під контроль України. До пенсії мешканці таких регіонів отримають одноразову надбавку у розмірі 1200 гривень від Червоного Хреста.

Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua

У пресслужбі Міністерства з реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомили, що виплати проводитиме національний поштовий оператор Укрпошта. Перші гроші вже отримали українці, які мешкають у селищі Невське Сватівського району, Луганська область. Таку грошову допомогу отримала понад сотня пенсіонерів із вищезгаданого населеного пункту.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Усі мешканці села отримали пенсійні виплати за весь час окупації, а також одноразову грошову допомогу від Червоного Хреста у розмірі 1200 гривень. Отримати цю виплату можуть усі без винятку українці, які не покинули свій будинок та не виїхали з окупованого населеного пункту до приходу до нього Збройних сил України.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Зазначимо, що для отримання такої виплати потрібно звернутися до органів місцевої влади та написати заяву з проханням надати фінансову допомогу.

Нагадаємо, ми писали, що ПриватБанк зробив важливе попередження перед Новим роком: українці можуть залишитися без грошей.

Як повідомляв "Знай.ua" як зміняться пенсії українців: у Мінсоцполітики поділилися планами на 2023 рік.

Також "Знай.ua" інформував, "Гроші для ЗСУ, а не ПриватБанку": українцю заблокували рахунок, доки захисники чекають в окопах