Один із найбільших українських банків "ПриватБанк", який користується популярністю лише через найбільшу мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує "дарувати" своїм клієнтам неприємності.

Цього разу на банк поскаржився пенсіонер, який не може отримати доступу до своїх грошей. Чоловік вимагає розблокувати рахунок, оскільки він живе за кордоном та намагається передати гроші на потреби ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

"На початку війни я поїхав з України. Мені 84 роки. Мій рахунок у ПриватБанку був доступний, я оплачував квитки і навіть зміг переказати гроші на рахунок ЗСУ у Нацбанку. Війна тривала, я довго не заходив до Приват24, а коли спробував, потрібна повторна авторизація!Після довгих розмов, листування і теж "авторизації" знову таки включив роумінг мого банківського тел.091****.А ПриватБанк його заблокував і робить вигляд, що піклується про безпеку моїх грошей.У мене є вагомі підстави думати, що ПБ просто хоче посидіти на них, як Кощій. Вимагаю негайно розблокувати мій +38091***… Моїми грошима користуватиметься ЗСУ, а не ПБ.", - пише незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Заради справедливості варто відзначити, що чоловікові відповіли представники банку: "Якщо при самостійному вході в аккаунт виникають труднощі, на ваше звернення в онлайн чат на нашому сайті pb.ua фахівці можуть ідентифікувати вас у безпечній сесії та допомогти з відновленням доступу або зміною фінансового номера при необхідності".

Нагадаємо, "Гроші поверніть": українець із карткою "ПриватБанку" не допоміг воїнам ЗСУ через несподіваний блок.

Раніше повідомлялося, українці здивувалися акції від Lanet: купи для всіх, ніхто й не подякує.

Також, ПриватБанк затягнув українку в борги, списавши з її карти круглу суму: "Обирає клієнтів".