Найбільший український державний банк "ПриватБанк", який користується популярністю лише через велику кількість банкоматів та терміналів поповнення по всій території країни, продовжує сильно дивувати своїх клієнтів.

Цього разу мова піде не про те, як поводяться у відділеннях співробітники установи або про нібито співробітництво банку з шахраями. Ми розповімо історію українки, яка дивом повернулася з окупованих територій та була дуже засмучена станом свого рахунку у "ПриватБанку".

Жінку звуть Світлана, і вона була шокована відсотками на своїй кредитній картці. Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Багато років була клієнтом Приватбанку, всі свої заощадження зберігала там, і була в принципі, задоволена. Що сталося зараз із банком залишається загадкою для мене. Але це тихий жах. Почнемо з того, що поки що я перебувала на окупованій території, і не мала доступу до приват 24, банк самостійно продовжив мені термін депозиту на 6 місяців, навіть не поставивши мене до відома... Гаразд... Нехай... У мене золота карта Приватбанку, і я до окупації користувалася кредитними коштами, за що банк нарахував мені чималі відсотки, гаразд. Нехай.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Яке ж було моє здивування, коли виїхавши з окупації, погасивши борг і всі відсотки через тиждень, приватбанк повністю обмежив дію кредитки. Це в той час, коли той самий ПУМБ навіть відсотки не нараховує тимчасово на кредитні кошти через війну! Гроші свої з Приватбанку заберу, я дуже розчарована, щоб бути їхнім клієнтом ще коли-небудь, і мови йти не може!", - розповіла свою історію Світлана.

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, спробував зняти готівку - залишився без грошей: клієнт поскаржився на обслуговування в "Ощадбанку".

Раніше повідомлялося, що українка розповіла, як ПриватБанк "привласнив" її гроші: біда може статися з кожним.

Також, мисливців за лісовими красунями каратимуть: штрафи на кілька тисяч за незаконну вирубку ялинок.