Для наших читачів, які дуже вражені "дивними" цифрами в платіжках за блакитне паливо, є важлива новина. Справа в тому, що національний регулятор компанія "Нафтогаз" вирішила відповісти на дуже цікаве питання, що робити українцям, якщо облгаз неправильно передає показники лічильника за газ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Нафтогаз" у відповідь на питання українки під публікацією в мережі Facebook, пишет "Хвиля".

Кухня, газ, фото: Знай.ua
Кухня, газ, фото: Знай.ua

[quote author=""]"Якщо ваші, посередники, а саме Лубнигаз, неправильно подають наші показники, або взагалі не подають. Цього місяця ви виписали мені рахунок на 5000 грн. Це маячня собача. там мені нагрубили, сказали, що не будуть говорити зі мною, поки я не погашу якісь міфічні борги. Тобто визнали, що вони навмисне не передають вам наші показники. Мені що до суду подавати?", - поцікавилася жінка. ]

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У відповідь на це до Нафтогазу роз'яснили, що облгаз передає лише сформовані обсяги, згідно з якими формується платіжка.

"Якщо Ви не згодні з обсягами, які нам надіслав облгаз, Вам необхідно звернутися до Вашого оператора ГРМ із запитом на коригування обсягів. Також напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення (у месенджері) номер особового рахунку, ПІБ власника та адресу приміщення, ми перевіримо інформацію щодо обсягів, які нам надав облгаз", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українці здивувалися акції від Lanet: купи для всіх, ніхто й не подякує.

Раніше повідомлялося, зростатимуть протягом 1-3 років: глава "Нафтогазу" розповів, що буде з тарифами на газ для населення після війни.

Також, за комуналку платити не треба: частини українців скасують плату за послуги.