У Києві є чергові проблеми. Не тільки немає електрики, опалення та води, а й з дорогами у місті ситуація катастрофічна. Деколи здається, що бої у столиці проходили все ж таки.

Про це повідомив користувач соціальної мережі Twitter із ніком Omelyankovych.

Він опублікував відеоролик того, як проїжджає Дарницьким мостом, який весь у якихось нерівностях і великих дірах. Все це викликало у нього серйозні питання до мера столиці Віталія Кличка, який не робить нічого для ліквідації проблеми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ого, не знав, що росіяни стріляли Дарницьким мостом. Що каже Кличко? Відновленню не підлягає і потрібно поруч ще один будувати?" - сказано у повідомленні користувача.

Ситуація справді плачевна, і існує найменша надія на те, що на проблему незабаром звернуть увагу. Щодня сотні тисяч автомобілів пересувається по ньому, тобто ситуація тільки посилюється.

У коментарях чоловік знайшов багато однодумців, які також давно звернули увагу на стан Дарницького мосту.

"Це пздц ... якість роботи та асфальту 👍 кожен рік латають, засинають і тд))";

"Там тупо окопи";

"І там завжди таке було. Смуга в якій їде важкий транспорт. Тут, скоріше, той фактор, який там починають пригальмовувати, бо попереду будуть з'їзди на дачі, і машини з лівих рядів перебудовуються. Фури гальмують і тягнуть асфальт. Там такі хвилі бувають";

"При всій повазі треба стріляти по Кличку. Жартую. Немає в мене до нього жодної поваги";

"Де ви їздили 8 років?";

"Хаймарси прокляті".

Нагадаємо, що депутат Шуляк приїхала до пораненого бійця влаштувати скандал за критику: прямо до шпиталю

Раніше повідомлялося, що кияни знайшли найкращий "Пункт незламності" у столиці: Кличко намагається відмовчати

Також Кличко попереджає про зимовий "апокаліпсис" - ні тепла, ні світла.