У Києві знову міняють скло на так званому мосту Кличка. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, публікуючи фото з місця події.

Цього разу монтажні роботи обіцяють завершити впродовж двох днів.

«На Володимирському пішохідно-велосипедному мосту триває заміна пошкодженого скла. Встановлюють склопакети європейського виробництва з посиленою міцністю. Також виконують герметизацію і монтують захисну обойму (захист стиків зі склопакетом).

Роботи закінчать упродовж найближчих 2 днів», - розповіли у спільноті.

«Обіржатися можна і здохнути від сміху, це вже в котре міняють те гімно нікчемне? Скількі бабла на це знову злили і у скільки разів більше, ніж минулий раз? А когось посадили це те, що так робиться? Хтось відповідальний згідно чинного законодавства покараний? Чи, як завжди, все в цій країні – кради, грабуй, вбивай, тобі нічого не буде, бо ти при владі!», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Фото: КМДА
Фото: КМДА

«Ех... Шкода, що міст бетонний, так би ще його можна було щороку перекопати, перекласти яку-небудь трубу, обгородити стрічкою і поставити пластикові відбійники на пів року», «Забезпечили монтажників стабільною роботою. Кожні пів року міняємо скло. А за неправильно прийняте технічне рішення нікого не питають і не запитають», - додають містяни.

«Скільки разів вже те скло міняли? Може дешевше поруч нормально спроектований міст побудувати де скло не буде затиратися і тріскатись?», «Застелили б уже фанерою. Наших людей до скла підпускати не можна», - наголошують містяни.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал Знай.ІА, локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також Знай.ІА писав, що у Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса - " чому без маски?!"