Українець розповів, як ПриватБанк заблокував його картку та ставив із порожніми кишенями. Подробиці інциденту він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українець розповів, йому зателефонували з ПриватБанку та поцікавилися, яке місце роботи він вказував під час оформлення картки. Він не зміг згадати, адже, за його словами, минули роки і він змінив багато робочих місць. В результаті картку заблокували.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Карту вони, звичайно, заблокували, всі мої скарги на рахунок роботи оператора Вікторії прийняті не були, жодної допомоги з розблокування картки мені не було. Це найжахливіший банк із усіх, з якими я стикався", - поскаржився клієнт.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найбільше чоловіка обурило ставлення співробітників, адже він спробував звернутися на гарячу лінію, щоб йому допомогли відновити картку, але нічого не вийшло.

"Наприкінці всіх моїх спроб додзвонитися в цю щарашкіну контору та отримати хоча б якусь допомогу, мій номер просто видалили із зареєстрованого банківського акаунту (відв'язали) і тепер я навіть у службу підтримки додзвонитися вже не можу", - обурився українець.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, українка з карткою "ПриватБанку", вцілівши в окупації, на мирній території втратила все через відсотки: "Тихий жах..."

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, ми писали, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.