Українка розповіла, як з її карти Monobank пропала досить велика сума кредитних коштів і вона виявилася винною банку. Цим вона поділилася у своєму відгуку на порталі Мінфін.

Клієнта зазначила, що скористалася карткою від Monobank досить тривалий період і не мала жодних претензій. По карті проходили незначні транзакції та було відкрито кредитний ліміт. Одного дня вона зайшла у додаток банку і побачила, що з рахунку зникли кошти і на карті утворився великий мінус. Жінка припустила, що роботу виконали шахраї.

Monobank / скріншот з відео
Monobank / скріншот з відео

"Я користувалася монобанком 2 роки, були витрати маленькі 100 гривень щомісяця на підписку Youtube premium і все і максимальний кредит було дозволено до 10 000 грн. І сьогодні я увійшла в мобільний додаток і побачила страшну картину. були по інтернету Apple і Netflix і звичайно, що у мене немає Apple і Netflix, а транзакції проводилися в Японії. Тепер не знаю що робити?", - поділилася клієнтка.

Скарга на Monobank. Фото: скрін minfin
Скарга на Monobank. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жінка зазначила, що звернувшись до банку, їй порадили повідомити про цей інцидент правоохоронні органи і не зорієнтували, що робити далі і чи буде повернено кошти.

Співробітники Monobank швидко відповіли на скаргу і заспокоїли клієнтку, заявивши, що робота над вирішенням її проблеми вже кипить і гроші все ж таки будуть повернуті.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, ми писали, "Ощадбанк" влаштував українцеві телефонний "терор" у спробах нав'язати кредит.