Українцям повідомили, що ще 20 тисяч осіб отримають виплати від міжнародної організації.

Як повідомляється у новому дописі на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра", чергові списки на отримання грошової допомоги Міністерство соціальної політики передало міжнародній організації "Людина в біді".

"Цього разу, відповідно до запиту організації, фінансову підтримку отримають громадяни, зареєстровані на окупованих територіях, які подавали заявки на отримання виплат через платформу "єДопомога". Кошти надійдуть на банківські рахунки отримувачів після додаткової перевірки щодо дедублікації виплат.", - йдеться у подвіомленні. Пенсійний кур'єр

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Українцям нагадали, що наразі подати заявку на отримання грошової підтримки від міжнародних організацій через "єДопомогу" не можна. Причиною називають те, що станом на цей момент вже подано 10 млн таких заяв і вони перебувають в обробці.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Додається, що нещодавно черговий список на отримання допомоги також подали Норвезькій раді у справах біженців. Завдяки цьому гроші отримають 50 тисяч українців.

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла