ПриватБанк повідомив клієнтів, які мають карти з відкритою кредитною лінією про важливі зміни. Подробиці розкрила пресслужба банку у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк змінив умови надання однієї з найпопулярніших послуг – "Миттєвої розстрочки". З другої половини листопада процентна ставка з цього виду кредитування зменшується з 2,9% до 1,9%. Це особливо актуально у цей складний період, коли доходи та ціни рідко дозволяють українцям зробити потрібну та дорогу купівлю одним платежем.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"З 21 листопада відсоткову ставку за кредитом «Миттєва розстрочка» знижено до 1,9%. Товари та послуги стають доступнішими для наших клієнтів. Здійснити покупку можна в будь-якому магазині-партнері. До того ж ви можете самостійно вибрати на яку кількість платежів ( до 25) розбити суму!", - йдеться у повідомленні.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У ПриватБанку нагадали про зручність "Миттєвої розстрочки", адже товар, на який не вистачає грошей, можна придбати відразу, а потім оплачувати його частинами.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк доводить клієнтів до відчаю, блокуючи карти після зняття готівки: "Пробив дно".

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "на біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".